Individuele trainingen

Iedereen die aan zichzelf wil werken kan naast de workshops terecht bij onze Impact Camps, onze Wasstraat tweedaagse of onze Intensive. Doordat deze trainingen meerdaags zijn, is er de tijd om wat dieper op vraagstukken in te gaan. Stilstaan bij wie je bent en waar je aan wil werken met jezelf in groepsverband. Het is de snelste manier om aan je zelf te werken. In een groep worden patronen en mechanismen snel zichtbaar. Door letterlijk tijd te investeren en te vertragen in alles wat je doet, komt er een versnelling in je persoonlijke ontwikkeling. Kies uit het onderstaande aanbod wat jou het meest aanspreekt en wil je de Intensive volgen dan kan dat als je eerst de training “Door de wasstraat” hebt gedaan of we kijken middels een intake gesprek of dit een volgende stap kan zijn. De Intensive is echt bedoeld als een vervolgstap in je ontwikkelingsproces en vraagt al een hoge mate van reflectievermogen en zelfbewustzijn.

Transpirit Impact Camp

“In mijn eentje besta ik niet: Ik besta door jou, ik ben door ons.” – Ubuntu filosofie   

Transpirit Impact Camp is de nieuwe manier om je emotionele en mentale conditie te verbeteren met avontuur, actie en zelfinzicht via sportieve, reflectieve en uitdagende spelen. Jij gaat knallen door een weekend lang mee te doen aan onze actieve spelen. Live games waarbij je zelf centraal staat in survivalachtige spelen terwijl je door bos en over heide crost. In deze live games ga je los met al je impulsen, passie en competitiedrang. Op ‘t scherpst van de snede word je geconfronteerd met jezelf, elkaar en leer je in no-time wat je aan jezelf en de ander hebt. Communiceren met wat er echt in je leeft zonder poespas of opsmuk. Jij, de ander en jullie vraagstukken en thema’s spelen een directe rol in de ontdekkingsreis die ons Transpirit Impact Camp biedt. In het spel mag jij volledig jezelf zijn, terwijl je leert te incasseren en volop uit te delen. We doen dit met passie en liefde voor onszelf en de ander, zonder elkaar te sparen.

Tijdens dit weekend  gaan we vol voor onszelf en elkaar. Wij kiezen voor knetterende echtheid.

Jij brengt jezelf in, met je hele hebben en houden. Jij bent in dit proces het middelpunt van je eigen avontuur. Samen zoek je elkaars grenzen op en toon je je je echtheid.
In het spel ben je elkaars directe spiegel. Transpirit Impact Camp gaat over het accepteren en tonen van wie je werkelijk bent. Voorbij je programma’s en conditioneringen, waardoor je thuis en op het werk volop durft te gaan. Je bent uniek en dat willen we meemaken.

“Door jezelf volledig toe te laten in alles wat je doet krijg je wat je wenst en toekomt”

Doel
Genieten, spelen en los gaan, om je emotionele en mentale conditie te verbeteren om zo te ontdekken wat je in je hebt en hoe je dit iedere dag volop in kunt zetten. Dit doen we doormiddel van spelen en oefeningen vanuit verschillende krijgskunsten.

Voor wie
Het Transpirit Impact Camp is bestemd voor iedereen die op een directe, fysieke manier zichzelf wil laten zien. Voor iedereen die verlangt naar echtheid, verbinding en avontuur. 

Wat levert het op?

 • De impact van het vol uit gaan;
 • Zelfkennis via elkaar en de spelen;
 • Bevrijding van overbodige ballast waardoor je voluit durft te gaan;
 • Assertiviteit en zelfbewustheid
 • Incasseringsvermogen en stootkracht waardoor je omgeving meer respect voor je krijgt
 • Het besef dat je iedere dag je eigen avonturen kunt creëren;

De begeleiders

 • Albert Aukes is een liefdevolle vuurvreter die hard en zacht heeft geïntegreerd in zichzelf en zijn manier van werken
 • Durk de Boer is een praatjesmaker met een zinvolle boodschap en weet als geen ander wat het betekent als je vanuit het overleven eindelijk gaat leven.

Transpirit 2-daagse "Door de wasstraat"

 “Zodra de golf je vastpakt weet je niet meer wat onder of boven is, vechten heeft geen zin meer, alleen door je over te geven aan de enorme oerkracht van de golf kan de golf je uitspugen en kom je verschoond weer boven.” – uit Spirit en Spruitjes 

Gun jij jezelf de ervaring om te ontdekken wie je bent voorbij je aangeleerde programma’s?

“Door de wasstraat gaat over het fysieke en mentale spel  tussen impulsen, emoties, het denken en onze verlangens. Deze training confronteert ons met onze tegenstellingen in hoe we ons gedragen versus wat we diep van binnen voelen en willen. Daarbij stellen wij confronterende vragen als; Wat is de reden dat ik van binnen eigenlijk boos ben maar toch vriendelijk over probeer te komen? Waarom pas ik me voortdurend aan terwijl ik dat niet echt wil? 

De training “door de wasstraat”  is de sleutel tot radicaal zelfinzicht om voorbij impulsen, emoties en overtuigingen bij de zuivere waarheid van ons hart te komen”

Deze training helpt je om door te krijgen hoe je je impulsen, emoties en hart beter op elkaar af kunt stemmen. Hoe je om kunt gaan met de schijnbare tegenstellingen van emoties, verlangens, en hoe je dat wat je moet en wat je wilt samen kunt laten vallen.

Programma

Jullie brengen zelf het programma tot leven met je eigen vraagstukken en je programmatuur. Hierdoor ontstaat de benodigde interactie in de groep en start de wasstraat die er iedere keer anders uit ziet doordat iedere tweedaagse weer andere deelnemers heeft en er steeds andere programma’s ontstaan daardoor.

Doel

Leren leven volgens je eigen genialiteit en deze weten in te zetten naar jezelf en de ander.

Voor wie

 • Voor iedereen die zichzelf echt wil leren kennen via zichzelf en de groep.
 • Voor iedereen die meer uit het leven wil halen en erkenning en groei wil ervaren.
 • Voor iedereen die anderen wil helpen bij hun groei en ontwikkelingsvragen.

Intake

Door middel van een gesprek of een zelf scan met behulp van MY-etool. Dit is een persoonlijkheid scan om inzicht te krijgen in je aansturing (essentie), je motivatie en hoe dit resulteert in jouw gedrag.

Wat levert het op?

 • Inzicht in je eigen DNA en genen.
 • Je emoties, denken, hart en verlangen gaan meer samen vallen.
 • Zelfkennis zodat je beter weet wie jij bent, wat je wilt en in actie komt.
 • Verantwoordelijkheid over wie je bent en wat je wilt.
 • Vrijheid om te zijn wie je bent.

De begeleiders 

 • Albert Aukes is een liefdevolle vuurvreter die hard en zacht heeft geïntegreerd in zichzelf en zijn manier van werken.
 • Derk de Kloet observeert en analyseert, is scherp, dynamisch en steeds onverwacht brengt hij nieuwe inzichten met verrassend veel humor.

Transpirit Intensive

“Ik besta omdat jij bestaat, ik ben door ons.” (Ubuntu filosofie)  

De Transpirit Intensive gaat over jou en je leer- en ontwikkelvragen. Samen met de groep help je elkaar om antwoorden te vinden en verder te groeien. Je bent elkaars ogen en oren. Jullie vormen samen het programma wat zich spelenderwijs ontvouwt. De kracht hiervan is dat de focus op het leerproces blijft en dat door het helpen van elkaar de eigen vraagstukken beter begrepen worden. De gevonden antwoorden helpen jou in je ontwikkeling en geven de anderen uit de groep naast zelfinzicht ook inzicht in jou. Hierdoor leer je beter op mensen en hun vraagstukken te anticiperen. Daarnaast leer je door de bijzondere opzet van de training anderen te helpen bij het zoeken naar antwoorden op ontwikkelvragen.

“Zelfontwikkeling via elkaar is dé sleutel naar innerlijke vrijheid, succes en leven vanuit wie je werkelijk bent.”

Deze training helpt je om beter in je eigen kracht te staan en vanuit die kracht het logisch te vinden dat je voortdurend gebruik maakt van de ander als spiegel. De kritische ogen en oren van anderen worden een deel van jou om je zelf te zien en te horen. Hiermee vergroot je je eigen autonomie en invloed en kun je beter richting en sturing aan je leven geven. Je weet je hierdoor ook meer gezien en gehoord.

Doel

De acceptatie van jouw uniciteit en je reikwijdte en potentie leren kennen en benutten. Jouw volgende stap op weg naar nog meer zelfkennis en levenskunst.

Voor wie

 • Voor iedereen die meer uit het leven wil halen en erkenning en groei wil ervaren.
 • Voor iedereen die anderen willen helpen bij hun groei en ontwikkelingsvragen.
 • Voor leidinggevenden, begeleiders en coaches die meer uit mensen willen halen.

Intake

Door middel van een gesprek of een zelf scan met behulp van MY-etool. Dit is een persoonlijkheid scan om inzicht te krijgen in je aansturing (essentie), je motivatie en hoe dit resulteert in jouw gedrag.

Duur en Inhoud van de Intensive

3 keer een training van 3 dagen, de inhoud ontvouwt zich aan de hand van drie thema’s .

 • Blok 1: Door de ogen van jou en de ander.
 • Blok 2: Autonomie en verbinding ofwel individu en groep.
 • Blok 3: Samen surfen op de levensstroom, leven vanuit essentie.  

Wat levert het op?

 • Zelfvertrouwen en autonomie waardoor jij kiest voor wat werkelijk belangrijk voor je is.
 • Zelfacceptatie waardoor je in staat bent al je talenten tot hun recht te laten komen.
 • Zelfkennis via de ander zodat je beter weet wie jij bent, wat je wilt en in actie komt.
 • Bewustzijn op verbondenheid waardoor je beter verbindt en gemakkelijker (uit)deelt.
 • Innerlijke rust omdat je focust op wat essentieel is.

De begeleiders 

 • Albert Aukes combineert stevigheid en zachtheid op een unieke wijze, welke mensen helpt het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Hij werkt met de nieuwste inzichten uit de (gedrags)wetenschappen en de eeuwenoude wijsheden van oosterse filosofen en natuurvolkeren.
 • Derk de Kloet observeert en analyseert, is scherp, dynamisch en steeds onverwacht brengt hij nieuwe inzichten met verrassend veel humor.