Transpirit Camp

“In mijn eentje besta ik niet: Ik besta door jou, ik ben door ons.” (Ubuntu filosofie)

Transpirit Impact Camp, de nieuwe manier om je emotionele en mentale conditie te verbeteren met avontuur, actie en zelfinzicht via sportieve, reflectieve en uitdagende spelen. Jij gaat knallen door een weekend lang mee te doen aan onze actieve spelen. Live games waarbij je zelf centraal staat in survivalachtige spelen terwijl je door bos en over heide crost. In deze live games ga je los met al je impulsen, passie en competitiedrang. Op ‘t scherpst van de snede word je geconfronteerd met jezelf, elkaar en leer je in no-time wat je aan jezelf en de ander hebt. Communiceren met wat er echt in je leeft zonder poespas of opsmuk.

Jij, de ander en jullie vraagstukken en thema’s spelen een directe rol in de ontdekkingsreis die ons Transpirit Impact Camp biedt. In het spel mag jij volledig jezelf zijn, terwijl je leert te incasseren en volop uit te delen. We doen dit met passie en liefde voor onszelf en de ander, zonder elkaar te sparen.

Tijdens dit weekend  gaan we vol voor onszelf en elkaar. Wij kiezen voor knetterende echtheid.

Jij brengt jezelf in, met je hele hebben en houden. Jij bent in dit proces het middelpunt van je eigen avontuur. Samen zoek je elkaars grenzen op en toon je je je echtheid.
In het spel ben je elkaars directe spiegel. Transpirit Impact Camp gaat over het accepteren en tonen van wie je werkelijk bent. Voorbij je programma’s en conditioneringen, waardoor je thuis en op het werk volop durft te gaan. Je bent uniek en dat willen we meemaken.

“Door jezelf volledig toe te laten in alles wat je doet krijg je wat je wenst en toekomt”

Download brochure