Transpirit  tweedaagse Wasstraat

“Zodra de golf je vastpakt weet je niet meer wat onder of boven is, vechten heeft geen zin meer, alleen door je over te geven aan de enorme oerkracht van de golf kan de golf je uitspugen en kom je verschoond weer boven.” (uit Spirit en Spruitjes)

Gun jij jezelf de ervaring om te ontdekken wie je bent voorbij je aangeleerde programma’s?

De Wasstraat gaat over het fysieke en mentale spel tussen impulsen, emoties, het denken en onze verlangens. Deze training confronteert ons met onze tegenstellingen in hoe we ons gedragen versus wat we diep van binnen voelen en willen. Daarbij stellen wij confronterende vragen als; Wat is de reden dat ik van binnen eigenlijk boos ben maar toch vriendelijk over probeer te komen? Waarom pas ik me voortdurend aan terwijl ik dat niet echt wil?

De training “door de wasstraat” is de sleutel tot radicaal zelfinzicht om voorbij impulsen, emoties en overtuigingen bij de zuivere waarheid van ons hart te komen”
Deze training helpt je om door te krijgen hoe je je impulsen, emoties en hart beter op elkaar af kunt stemmen. Hoe je om kunt gaan met de schijnbare tegenstellingen van emoties, verlangens, en hoe je dat wat je moet en wat je wilt samen kunt laten vallen.

Download brochure